Username: Password:

Author Topic: Test server problems - tech help needed  (Read 2560 times)

Offline MaineRoad

  • Administrator
  • Pro nOOb
  • ******
  • Posts: 101
  • Karma: +4/-0
Test server problems - tech help needed
« on: February 28, 2014, 02:13:57 PM »
So I was wondering if any of you boffins have any clue how to fix this (without arma2 uninstall/install)

I'll try and keep it short
Test server was working fine
Backed everything up to external HD - still working fine
Updated to 1.0.4.2
Stuffed something up ??????
replaced server files on PC with files from HD
Server runs but when i try and join I get
 "cannot open file c:users/maine/AppData/local/arm2oa/cur_mp.pbo"
game closes back to multiplayer screen
but if I run server from external HD, then I can join no problem,
Scared to touch working files cos if i stuff them up it means starting from scratch, again

Offline Sampler

  • Administrator
  • Pro nOOb
  • ******
  • Posts: 228
  • Karma: +13/-0
Re: Test server problems - tech help needed
« Reply #1 on: March 01, 2014, 02:50:54 AM »
Mr Road,

Sorry not really tapped into my Arma foo at the moment however from its location I would suggest that file is YOUR local data rather than anything todo with the server install as such. Usually any server files would be grouped with the rest in their own folder.

Looking online all the errors todo with that file suggest that there are problems using the arma server and arma client under the same user name, and in particular you need the .armaprofile file in the same location as the cur_mp.pbo file.

Beyond that maybe the file is just missing ?

Cheers

S

Offline MaineRoad

  • Administrator
  • Pro nOOb
  • ******
  • Posts: 101
  • Karma: +4/-0
Re: Test server problems - tech help needed
« Reply #2 on: March 01, 2014, 11:57:37 AM »
Cheers for the reply Samps.
My own google searches brought me to the same conclusion. Although the "missing" file does appear to be where it's meant to be, I'm pretty much stumped. Got one more thing to try and then it's a re-install of Arma2 and setting up of servers again  :angry5:

Thanks for taking a look mate.

Offline MaineRoad

  • Administrator
  • Pro nOOb
  • ******
  • Posts: 101
  • Karma: +4/-0
Re: Test server problems - tech help needed
« Reply #3 on: March 03, 2014, 01:55:24 PM »
So complete uninstall/re-install of arma2/OA/DayZ/epoch/server files
setup new test server for the bazzillionth time
installed addons

Et voilą
Working server

RIP

  • Guest
Re: Test server problems - tech help needed
« Reply #4 on: March 03, 2014, 08:29:44 PM »
About damn time..anyone would think that setting up a server from scratch was hard the way you where making out.. :violent1:.

Seriously though,,excellent job guy's with what was a serious pain. :wav:

So when can we expect to view this fine new server?

My money is on Bung to be the first to crash it. :pottytrain5:

Offline MaineRoad

  • Administrator
  • Pro nOOb
  • ******
  • Posts: 101
  • Karma: +4/-0
Re: Test server problems - tech help needed
« Reply #5 on: March 03, 2014, 10:23:04 PM »
This is just my test server RIP, the real thing is an even bigger headache atm.